Safak Pekdemir će očarati mnoge likom u novom projektu?!

Safak Pekdemir, koja je pokazala veliki napredak u karijeri sa likom po imenu Zehra Argun, koju je igrala u TV seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka, postala je jedno od imena koje obožavaju fanovi ove turske serije.

Safak Pekdemir će očarati mnoge likom u novom projektu?!

Foto Credits: RiriNano

Glumica Safak Pekdemir je nakon ovog projekta imala peh u dve naredne serije. Dok je projekat pod nazivom Yalancilar ve Mumlari / Lažovi i sveće završen u 5 epizoda, uloga Safak u seriji Senden Daha Guzel / Lepša od tebe nije dugo trajala.

Ova turska glumica, koja je zauzela svoje mesto sa likom Nalan u filmu Baris Akarsu Hello, o kome se u poslednje vreme mnogo priča, pred fanove će izaći sa drugačijim likom. Pekdemir, koja se spremala da iznenadi sve pevajući pesme Bariša Akarsua svojim glasom, rekla je da joj je muzika veoma dobra. Nakon serije Yasak Elma, Safak Pekdemir će očarati mnoge svojim novim projektom. Glumica je o svom novom filmu rekla:

„Ionako mi sve u vezi sa izražavanjem emocija deluje magično; da pevaju, da sviraju.. Njihova motivacija je ista za mene.” Izrazivši da je shvatila koliko je Bariš Akarsu bio važan za ljude koji žive u Amasri tokom snimanja, glumica je bila pod velikim utiskom činjenicom da je lik Nalan koju tumači u projektu među onima koji su izgubili živote u tragičnoj nesreći. Tu je i trejler pomenutog filma koji će se za par dana naći u bioskopima u Turskoj.

NOVO - Raste uzbuđenje pred početak serije Cop Adam

By: TV Exposed