Fanovi Hande Ercel polažu velike nade u seriju Bambaska Biri

Povratak Hande Ercel na ekrane nakon dve sezone od romantične humoristične serije Sen Cal Kapimi doveo je njene fanove u veliko uzbuđenje.

Fanovi Hande Ercel polažu velike nade u seriju Bambaska Biri

Foto Credits: DiziCentral

Pripreme za TV seriju Bambaska Biri / Neko drugi, u kojoj glumica preuzima glavnu ulogu, nastavljaju se intenzivnim tempom.

Hande Ercel, koja se ponovo udružila sa Burakom Denizom, ovog puta u TV seriji Bambaska Biri, stekla je sjajna iskustva u TV seriji Ask Laftan Anlamaz, koja je objavljena godinama unazad.

Glumica, koju prati veliku bazu obožavatelja, ima veliku bazu obožavatelja ne samo u Turskoj, već i u mnogim zemljama sveta. Njeni bliski sledbenici dobro znaju da bi nova serija Bambaska Biri trebalo da bude uspešna u gledanosti, a ako serija dobije niske ocene, neće je mnogo podržati Fox TV.

Prva na društvenim mrežama

Ercel, koju ćemo gledati na TV ekranima sa potpuno novom ulogom sa likom tužiteljke Lejle, takođe će imati uspešan partnerski odnos sa Burakom Denizom. Želja obožavalaca, koji su želeli da se duo ponovo okupi još od serije Ask Laftan Anlamaz, tako se ostvarila.

Takođe je vredno napomenuti da je Hande Ercel bila ženska glumica o kojoj se najviše pričalo na društvenim mrežama od prošle nedelje kao rezultat hiljada komentara obožavatelja objavljenih na društvenim mrežama.

Obožavaoci glumice su i uzbuđeni i radoznali, i naporno rade da joj pruže podršku da bude uspešna.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Latino serija Toy Boy | Striper – radnja i uloge

By: TV Exposed