Can Yaman otpočeo karijeru u Italiji – ostaje tamo?!

Turski glumac Can Yaman objavio je novi post na Instagramu u kom je obećao njegovim fanovima da će ih odvesti da zajedno jedu De Cecco pastu. Ono što je svima upalo u oči je činjenica da Can ostavlja poruke na italijanskom jeziku. Italijanski mediji veruju da je glumac rešio da distancira sebe od Turske, koju ...

Can Yaman otpočeo karijeru u Italiji – ostaje tamo?!

Turski glumac Can Yaman objavio je novi post na Instagramu u kom je obećao njegovim fanovima da će ih odvesti da zajedno jedu De Cecco pastu.

Ono što je svima upalo u oči je činjenica da Can ostavlja poruke na italijanskom jeziku. Italijanski mediji veruju da je glumac rešio da distancira sebe od Turske, koju voli, ali koja mu nije mnogo pomogla u poslu. Italijansko gostoprimstvo otvorilo je vrata glumcu koji kako navode planira ozbiljnu karijeru u toj zemlji. Can Yaman trenutno snima reklame za De Cecco makarone. Snimanje će se odvijati od 5. do 12. januara.

Nakon toga glumca očekuje još jedan poslovni sastanak. Yaman će se sastati sa producentom Lucom Bernabeijem koji je zadužen za seriju „Sandokan“. Stiče se utisak da glumac pravi ozbiljne planove za rad u Italiji i da je rad u turskim projektima u drugom planu.

NOVO - Bahar Sahin čeka operaciju!

By: TV Exposed