Devrim Ozkan potpisala ugovor za novu seriju

Turska glumica Devrim Ozkan grabi krupnim koracima napred u svojoj karijeri. Devrim je potpisala i ugovor za rad u novoj seriji.

Devrim Ozkan potpisala ugovor za novu seriju

Foto Credits: RiriNano

Devrim Ozkan je oduševila mnoge ulogom Songul u TV seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna. Završetkom tog projekta, Devrim je postala slobodna u izboru novih uloga.

Kako pišu mediji u Turskoj već je izabrala novi projekat i neće dugo odmarati nakon serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi, odnosno njenog završetka.

Serija Uvey Hayat

Devrim Ozkan je potpisala ugovor za rad u novoj televizijskoj seriji. U pitanju je novi projekat kompanije Ay Yapim, koja i te kako zna da napravi dobre serije. Naziv nove serije je Uvey Hayat ili u prevodu Porodični život. U narednom periodu znaćemo mnogo više informacija o ovom novom projektu, kao i to ko će biti Devrimin partner u novoj TV seriji.

Pre serije Neka život dodje kako zna, ova veoma talentovana glumica je bila sjajna u seriji Ramo. Ostaje da se vidi da li će i novom ulogom uspeti da osvoji simpatije sve većeg broja fanova koji prate njenu karijeru.

Devrim Ozkan trenutno možemo gledati u još jednoj seriji. Reč je o digitalnoj istorijskoj seriji pod nazivom Mevlana Celaleddin-i Rumi. Ovaj projekat od deset epizoda se emituje na digitalnoj platformi Tabii. U pitanju je projekat koji je zaista kvalitetan i u kom Ozkan još jednom potvrdjuje svoj glumački kvalitet.

View this post on Instagram

A post shared by @devrimozkan

NOVO - Serija Yaz Sarkisi / Letnja pesma će biti dobar glumački ispit za Nilsu Berfin Aktas

By: TV Exposed