Serija Yaz Sarkisi / Letnja pesma će biti dobar glumački ispit za Nilsu Berfin Aktas

Serijal Yaz Sarkisi / Letnja pesma, koji će publici na Fox TV doneti zabavne i radosne trenutke, počinje u nedelju, 9. jula.

Serija Yaz Sarkisi / Letnja pesma će biti dobar glumački ispit za Nilsu Berfin Aktas

Foto Credits: Haberler

Nilsu Berfin Aktas će odraziti drugačiju atmosferu na ekranu kao glavna glumica serije i likom Yaz.

Obožavaoci koji se sećaju dramskih uloga koje je mlada glumica ranije igrala naći će na ekranu potpuno drugačiju Nilsu Berfin Aktas. Nova serija ima zabavnu priču i Aktas na ekran izlazi sa mnogo scena koje će razveseliti publiku.

Nilsu Berfin Aktaš, koja deli glavnu ulogu sa Mustafom Mertom Kocem u seriji Yaz Sarkisi / Letnja pesma, igra ženski lik koji se drži sna svog oca i pokušava da ga ostvari u Istanbulu, gde je došla da studira.

Oni koji pogledaju trejler iz ove nove turske serije odmah shvataju da će lik Yaz, koji je energična, uzbuđena i nesigurna šta da radi, biti potpuni test karijere za Nilsu.

Test i za Mustafa Merta Koca

Uspeh romantične humoristične serije će takođe istaći mlade glumce. Posle pauze, Mustafa Mert Koc se vraća u TV serije sa ovim projektu.

Koc, koji je napravio impresivnu dramsku predstavu u TV seriji Benim Adim Melek / Zovem se Melek, sada će imati drugačiji test kao muška glavna uloga u romantičnoj komediji.

U ime oba mlada glumca u glavnoj ulozi, Yaz Sarkisi deluje kao produkcija sa visokom energijom, zabavom i u kojoj će se glavne uloge osećati snažno odgovornim.

NOVO - Celil Nalcakan otkrio tajnu uspeha serije Kardeslerim / Moja braća

By: TV Exposed