Cemre Gumeli u seriji Sahane Hayatim | Moj predivni život

Cemre Gumeli, koja je rođena u Istanbulu 1993. godine, vratila se televizijskim serijama.

Cemre Gumeli u seriji Sahane Hayatim | Moj predivni život

Foto Credits: Internet Haber

Cemre Gumeli, koja je počela da se pojavljuje na setovima sa TV serijom Tatli Intikam 2016. godine, imala je važna iskustva u TV serijama Barbaros Akdeniz’in Kilici, Yuz Yillik Mucize i Yali Capkini, kao i TV seriji Bai Yanlis.

Nova serija se takođe pojavila na ekranu a glumica je preuzela novu ulogu. Gumeli je takođe uključena u glumačku ekipu popularne serije Ay Yapima, Sahane Hayatim | Moj predivni život, koja svojom intrigom i uzbudljivom pričom drži publiku prikovanom u svakoj epizodi.

Imaćemo priliku da Cemre vidimo u 18. epizodi serije, koja svojom glumačkom postavom kao i pričom pleni pažnju.

Serija uključuje uspešna imena kao što su Hilal Altinbilek, Onur Tuna, Yigit Ozsener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gokce Eyuboglu i Caner Topcu, a Ece Yuksel i Cansel Elcin su se takođe pojavili kao gosti poslednjih nedelja.

Kao Elif

Uspešna glumica je uključena u projekat u 18. epizodi.

Cemre Gumeli, koja će se pred publikom pojaviti u liku Elif Kadioglu, ćerke Arzu Kadioglu, koju igra Seda Akman, koja je bila Sebnemina najbolja drugarica u školskim danima, vratiće se u njen život kao skromna i inteligentna žena, suprotno majčinoj bahatosti.

Ostaje misterija kako će Elif Kadioglu, koja se nakon godina vraća u Istanbul, promeniti ravnotežu u životu Sebnem.

Serija Sahane Hayatim sa svojom epizodom koja će držati publiku prikovanu za ekran u sredu u 20.00 na kanalu Now (bivši Fox).

NOVO - Serija Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač je veoma ozbiljan projekat!

By: TV Exposed