Serija Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač je veoma ozbiljan projekat!

Najiščekivanija turska serija ove sezone na TRT 1, Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač koja će rasvetliti život Mehmeda Osvajača, jednog od najveličanstvenijih vladara otomanske istorije, dolazi na ekrane sa sjajnom produkcijom!

Serija Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač je veoma ozbiljan projekat!

Foto Credits: IMDB

Pojavili su se detalji o veličanstvenoj produkciji koja stoji iza nove serije koju obožavaoci Serkana Cayoglua željno iščekuju.

U novom projektu istorijskog serijala, čiji trejleri već neko vreme potresaju društvene mreže, gledaćemo Serkana Cayoglua u liku Fatiha sultana Mehmeda, najvažnijeg sultana Otomanskog carstva i osvajača Istanbula.

Glumčevi fanovi imaju veliko poverenje u glumca da će prikazati tako snažnu ličnost u tako važnoj istorijskoj seriji. Dakle, šta se izdvaja među produkcijskim detaljima serije Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač?

Mnogi elementi

Serija Mehmed Fetihler Sultani, koja se čeka u celom svetu i čiji su trejleri privukli veliku pažnju međunarodne publike i oborili rekorde deljenja na društvenim mrežama, privlači pažnju ogromnom produkcijom.

Mnoge istorijske građevine su rekonstruisane u skladu sa originalnom formom u seriji, koja se snima na TRT International Film Plateaus.

Izgrađeni su mnogi ukrasi kao što su palata u Jedrenu, palata Bursa, palata Manisa, radionica za livenje jedrenskih kugli, harem, haremska bašta, mađarski i srpski dvorci. Pored toga, na ovu listu su dodane mnoge druge strukture i mesta, zajedno sa zamkom Mora.

NOVO - U sredu počinje nova turska serija Tas Kagit Makas | Papir, kamen, makaze

By: TV Exposed