U sredu počinje nova turska serija Tas Kagit Makas | Papir, kamen, makaze

Odmah da podsetimo, nova serija Kanala D pod nazivom Tas Kagit Makas | Papir, kamen, makaze biće predstavljena publici prvom epizodom u sredu uveče.

U sredu počinje nova turska serija Tas Kagit Makas | Papir, kamen, makaze

Uzbuđenje publike raste kako se objavljuju trejleri nove serije Tas Kagit Makas, koja svojom glumačkom ekipom i snažnom pričom budi radoznalost.

Glumačka ekipa serije uključuje uspešna imena kao što su Ekin Koc, Sera Ariturk, Ozan Guven, Hande Ataizi, Burak Yoruk, Husein Avni Danyal, Aytac Usun, Bulent Seyran, Selim Galip, Anil Tasezen.

Čini se da će publika, koja željno iščekuje kakav će serijski par biti Ekin Koc i Sera Ariturk, sa radoznalošću gledati i Ozana Guvena, koji se posle mnogo godina vratio televizijskim serijama.

Nakon uspeha u ulozi Cane u TV seriji Camdaki Kiz, Hande Ataizi će se ponovo pojaviti pred publikom sa ovom serijom. Čini se da priča o seriji privlači pažnju. Velika odlučnost Alev (Sera Ariturk), Harunova (Ozan Guven) briljantna inteligencija, kao i njegova duboka struktura i borba za moć Fecira (Burak Yoruk), nepopravljivog sociopate, kao da već pišu priču. Podsećamo, Yusuf Pirhasan sedi u rediteljskoj fotelji serije.

Ekin Koc o seriji

Glumci su svojim izjavama dali signal da će serija Tas Kagit Makas | Papir, kamen, makaze biti jedan od najambicioznijih projekata sezone.

Ekin Koc, koji igra glavnu ulogu, izjavio je da je veoma uzbuđen i rekao:

To je bio scenario zbog kojeg sam već bio veoma uzbuđen. Ne znam kako izgleda celina jer uvek snimam deo po deo, malo od početka i malo od sredine. Neću moći ništa da kažem bez gledanja. Nadam se da smo uradili dobar posao.”.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Serija Gonul Dagi sve više gubi gledaoce

By: TV Exposed