Serija Gonul Dagi sve više gubi gledaoce

Epizoda 128 projekta Gonul Dagi, popularne TV serije TRT 1, koja kontinuirano povećava svoju stopu uspeha od prvog dana kada se pojavila na ekranu, ponovo je privukla pažnju na seriju.

Serija Gonul Dagi sve više gubi gledaoce

Foto Credits: DiziCentral

Serija Gonul Dagi, koja je privukla milione gledalaca od dana kada je počela, prolazi kroz tešku sezonu. U stvari, tim je bio veoma srećan jer je rejting na početku sezone bio dvocifren. Ali onda je ovo okruženje počelo da se pogoršava.

Prve četiri sezone TV serije Gonul Dagi bile su uspešne. Berk Atan je takođe na društvenim mrežama istaknut kao jedno od najvažnijih imena ovog velikog uspeha.

Međutim, rezultati rejtinga TV serije Gonul Dagi pokazuju da je nedavno počeo opadajući trend. Treba istaći da iako je serija i dalje jaka u subotnjem takmičenju, gledanost je značajno opala i daleko je od dvocifrene stope.

Topla priča

Gonul Dagi, koji priča priču o anatolskoj priči u stepi, žutim zemljama, godinama pričanim legendama i nezaboravnim ljubavima, na ekranima reflektuje delove iz života anatolske dece koja gaje velike snove u svom malom svetu, i tri rođaka koji pokušavaju da postignu nemoguće uprkos svim preprekama.

Projekat Gonul Dagi, koji se dotiče veoma važnih problema Turske i dotiče publiku svojim iskrenim scenarijem spojenim sa ljubavlju, poštovanjem, tolerancijom i tradicionalnim vrednostima, nastavlja da motiviše i usmerava mlade ljude u preduzetništvu.

Seriju producira kompanija Kopru Film, producent je Ferhat Essiz a režira je Yahia Samanci. Scenario za Gonul Dagi napisali su Ali Asaf Elmas i Teoman Gok.

NOVO - Serija Kardeslerim | Moja braća plaća cenu odlaska značajnih likova!

By: TV Exposed