Slab start serije Ne Gemiler Yaktim

Nova serija Show TV-a pod nazivom Ne Gemiler Yaktim | Koje brodove sam spalila postala je jedna od novih alternativnih produkcija ponedeljkom uveče.

Slab start serije Ne Gemiler Yaktim

Foto Credits: IMDB

Serija pod nazivom Ne Gemiler Yaktim | Koje brodove sam spalila, čija je prva epizoda emitovana u ponedeljak, 4. decembra, delovala je kao projekat za koji se očekivalo da će veoma impresionirati žensku publiku.

Međutim, oni koji su videli gledanost serije u prvoj epizodi bili su prilično iznenađeni.

Ocene prve epizode serije ​​Ne Gemiler Yaktim, koja ima jaku glumačku ekipu i šokantnu priču, bile su depresivne.

Devrim Ozkan i Deniz Baysal smatraju se među najuticajnijim glumicama poslednjih godina, pa su rezultati rejtinga bili dodatno razočaravajući.

Slab start ali se očekuje skok gledanosti?!

Pored dve jake glumice; Mnogo je zapaženih iskusnih imena kao što su Berk Hakman, Erkan Kolcak Kostendil, Mert Denizmen, Macit Koper.

Očekivalo se da će posebno gledaoci pokazati veće interesovanje za seriju, koja govori o dve žene, čiji su životi pune poteškoća.

Međutim, niske ocene dobijene u prvoj epizodi nisu bile dobar početak za TV seriju Ne Gemiler Yaktim. Sada su sve oči uprte u drugi deo, odnosno drugu epizodu. Očekuje se skok gledanosti u drugoj epizodi, koja će biti emitovana u ponedeljak, 11. decembra.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Halit Ergenc u još jednoj seriji!

By: TV Exposed