Može li Tozluyaka da postane hit serija?!

Serije pod nazivom Tozluyaka i Duy Beni / Čuj privukle su pažnju svojim uvodima, posebno u smislu iznošenja na ekran nekih od teških uslova u kojima žive i nalaze se srednjoškolci.

Može li Tozluyaka da postane hit serija?!

Foto Credits: IMDB

U srednjoj školi, problematično ponašanje nekih tinejdžera koji maltretiraju i prete svojim vršnjacima grubom silom pojavljuju se i u stvarnom životu. Slična situacija se doživljava i u seriji Tozluyaka. Serija, koja govori o deci bogatih porodica koja tlače decu siromašnih, bila je veoma zapažena već sa svojom prvom epizodom.

Serija Tozluyaka, čija je prva epizoda emitovana u ponedeljak, 27. juna, ostvarila je bolje rezultate u odnosu na romantičnu humorističku seriju Sevmek Zamani / Vreme za ljubav, čija je druga epizoda emitovana istog dana i takođe privukla je pažnju svojom gledanošću. Čini se da je promotivna strategija u procesu pripreme serije takođe povećala ovo interesovanje.

Činjenica da je publika počela da priča na društvenim mrežama i pre početka serije, učinila je da serija Tozluyaka privuče pažnju i pre emitovanja prve epizode.

Iako je ocena Tozluyake nešto ispod proseka, ocena koju je dobila s obzirom na letnju sezonu smatra se uspešnom. Imajući u vidu da se serija nastavlja bez gubljenja efekta, velika je verovatnoća da će to biti najzanimljivija produkcija leta i ona o kojoj se najviše priča.

Dok je Tozluyaka svojom prvom epizodom osvojila treće mesto u svim kategorijama rejtinga, činjenica da je privukla pažnju publike u svakoj kategoriji govori da ima velike šanse! Takođe je moguće reći da će, ako se serija nastavi bez smanjenja tempa, biti favorit ovog leta.

Kako se vama čini ova nova turska serija? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Prvih 10 miliona za seriju Senden Daha Guzel / Lepša od tebe!

By: TV Exposed