Tuba Buyukustun se oprostila od serije Sefirin Kizi

Turska serija Sefirin Kizi / Ambasadorova kći bila je veoma ambiciozan projekat. Serija je svoju premijeru imala 16. decembra 2019. godine.

Tuba Buyukustun se oprostila od serije Sefirin Kizi

Foto Credits: Turkish TV Magazine

U početku smo bili svedoci velike ljubavi između Nare i Sancara. Neslihan Atagul i Engin Akyurek su bili sjajni u ovim ulogama i interes za seriju je bio veliki. Nakon toga Neslihan je zbog zdravstvenog stanja, odnosno problema morala da napusti ovu seriju. Tada se u celu priču uključila Tuba Buyukustun i lik Mavi koji je tumačila u ovom projektu. Period Mavi, odnosno period u kom se Tuba Buyukustun pojavila počeo je od epizode 37 sa dosta pozitivnom atmosferom. Međutim, rejting je počeo naglo da pada i serija se uskoro završava. Do kraja su ostale još samo dve epizode, a Tuba je već završila svoj deo kada je snimanje tog projekta u pitanju. Scenarista serije Eylem Canpolat je ostavio emotivnu poruku kojom se oprostio od Tube i njenog lika u seriji:

„Sinoć smo rekli zbogom Mavi. Bio je to njen poslednji dan na setu. Moj prijatelj, moj partner iz snova. Veoma sam srećan što si došla u Bodrum, postala moj komšija, moj dragi saputnik, moja plava. Jako te volim, Tubisim“  napisao je na Instagramu Canpolat i na taj način se oprostio od Tube Buyukustun. Lep gest za sam kraj.

Tuba Buyukustun je tu objavu podelila na svom Instagram profilu i jasno do znanja stavila da je posao za nju u ovoj seriji završen.

Podsećamo, sve epizode turske serije Sefirin Kizi / Ambasadorova kći sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Ersin Arici u novoj turskoj seriji Bir denizalti hikayesi  / Priče iz podmornice

By: Milt-TV Exposed