Selin Yeninci dobila višeminutne ovacije na Festivalu u Kanu!

Selin Yeninci je privukla veliku pažnju na festivalu koji je održan u Kanu. Turska glumica, koja je dobila 8-minutne ovacije na premijeri u Kanu, mnogima je zapala za oko sa svojom odećom koju je dizajnirao Hakan Yidirim.

Selin Yeninci dobila višeminutne ovacije na Festivalu u Kanu!

Foto Credits: IMDB

Selin Yeninci je ove godine bila predstavnik turske kinematografije na crvenom tepihu u Kanu. Selin, koja je na festival otišla zbog filma Emina Alpera, Kurak Gunlar, koji je prikazan u zvaničnom delu Filmskog festivala, prosto je očarala na crvenom tepihu.

Yeninci, koja je prisustvovala svečanosti sa svojom haljinom koju je dizajnirao Hakan Yilidirim, dobila je veliko priznanje. Ona je imala iskren razgovor na crvenom tepihu, gde se sastala sa Oskarom nagrađenom glumicom Alisijom Vikander. Vikander je kako je istakla saznala i zainteresovala se za Kurak Gunler, film u kome igra Selin.

Selin Yeninci je prvo prisustvovala premijeri filma Kurak Gunler sa rediteljem filma Eminom Alperom i ekipom. Jutros je u Debizi teatru učestvovala na premijeri ovog projekta, u kojem je bila zaista zapažena. Film, koji je izazvao veliko interesovanje publike, dobio je ovacije publike.

Glumica, koja je dobila pohvale od reditelja i producenata u Kanu, rekla je: „Veoma mi je važno da budem ovde sa filmom u kom igram i veoma mi je drago zbog toga. Mislim da su trud i marljivost koju sam pokazala u ime glume počeli da ubiraju plodove.“.

Evo i pomenutog stajlinga kojim je Selin oduševila mnoge.

NOVO - Teskilat u velikom stilu završava sezonu

By: TV Exposed