U nedelju bez epizode serije Ego, a zatim finale!

Kada se prvi put čulo da će se Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk sresti u glavnoj ulozi u seriji Ego, koja se nedeljom uveče sastajala sa publikom na televiziji Fox, nastalo je veliko uzbuđenje među publikom.

U nedelju bez epizode serije Ego, a zatim finale!

Foto Credits: DiziCentral

Ovaj duo, koji je ranije dobio mnogo priznanja u seriji Carpisma, okupio se godinama kasnije, ali rezultat nije bio očekivan.

Čak i na početku ove turske serije, produženje rasprave između Alperena Duymaza i Melise Asli Pamuk na setu i činjenica da je to bilo na dnevnom redu na društvenim mrežama bio je jedan od najvažnijih gubitaka imidža za seriju Ego.

Finalna će biti 13. epizoda serije, koja je na dnevnom redu pod imenom Erkege Guven Olmaz / Ne veruj muškarcima, ali koju svi znaju pod skraćenicom Ego. Drugim rečima, serija će se poslednji put sastati sa publikom u nedelju uveče, 21. maja.

Podsetimo, serija će pauzirati nedelju dana zbog izbora u Turskoj 14. maja.

Fanovi nezadovoljni serijom ali i likom Erhana

Fanovi Alperena Duymaza, s druge strane, nisu mogli da pronađu ono što su očekivali od interakcije sa Melisom Asli Pamuk, a nije im odgovarao ni lik Erhana.

Navodi se i da serija Ego nije veliki gubitak za Alperena Duymaza, čiji brojni obožavaoci žele da se u narednom projektu na društvenim mrežama vrati na ekran sa teškim muškim likom.

Projekat Ego će dakle završiti 21. maja svojom 13. epizodom, ali ovog puta fanovi nisu ljuti zbog ranog finala, naprotiv. Mnogi smatraju da ovaj projekat nije bio dobar za njihovog omiljenog glumca.

View this post on Instagram

A post shared by EGO (@egodizi_)

NOVO - Melisa Asli Pamuk u istorijskoj seriji Hay Sultan

By: TV Exposed