Hande Ercel – Vreme je za odmor!

Snimanje serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata je završeno. Još pre završetka snimanja, mnoge je zanimalo koji će to biti naredni projekat glavnih glumaca, Hande Ercel i Kerema Bursina.

Hande Ercel – Vreme je za odmor!

Foto Credits: Fox TV

Govorilo se dosta o toj temi. Tačnije pisalo. Spominjao se i zajednički projekat Hande i Kerema, odnosno film u kom će njih dvoje glumiti. Hande Ercel je pre nekoliko dana najavila odmor, a po svemu sudeći na njega će i otići.

Hande je viđena nakon završetka poslovnog sastanka sa svojim menadžerom. Tada je razgovarala sa prisutnim novinarima. Ercel je potvrdila da će sada, nakon završetka snimanja serije Sen Cal Kapimi na pauzu. Glumica planira da se dobro odmori. U medijima se pominjao i odlazak u Ameriku, ali ovaj put nije bilo reči o tome.

O zajedničkom filmu sa Keremom Bursinom, takođe sada nije bilo ni reči. Ta opcija nije isključena, ali nije nešto što će se po svemu sudeći dogoditi u bliskoj budućnosti.

Hande Ercel će dakle na odmor, a nakon toga će razmotriti koji projekat je najbolji za nastavak njene karijere. Ponuda joj sigurno neće manjkati.

NOVO - Yaprak Medine kao novi lik u seriji Son Yaz / Poslednje leto

 By: Milt-TV Exposed