Kada počinje serija Ariza? Ko su glumci i šta je tema serije?

Pripremajući se da zauzme svoje mesto među brojnim produkcijama Show TV-a, serija Ariza odbrojava dane da obraduje svoju publiku. Urađen je promotivni poster za seriju. Show TV uskoro će obradovati gledaoce novom sezonom serije Ariza koja se bori da uđe na velika vrata u moru konkurentskih produkcija. Urađena je promotivna fotografija za seriju koja je ...

Kada počinje serija Ariza? Ko su glumci i šta je tema serije?

Pripremajući se da zauzme svoje mesto među brojnim produkcijama Show TV-a, serija Ariza odbrojava dane da obraduje svoju publiku. Urađen je promotivni poster za seriju.

Show TV uskoro će obradovati gledaoce novom sezonom serije Ariza koja se bori da uđe na velika vrata u moru konkurentskih produkcija. Urađena je promotivna fotografija za seriju koja je prvi put objavljena na društvenim mrežama.

Glumci snimaju punom parom u režiji O3 Medye. Scenario serije Arize režirao je Recai Karagoz, a napisao je Ozan Aksungur. Pušten je i promo trejler na televiziji Star. Nakon objave trejlera tema serije kao i glumci privukli su veliku pažnju.

Radnja  serije je ljubavna priča Ali Rize i Halide čiji se životi iznenada prepliću. Ali Riza koji vozi taksi kako bi prehranio porodicu iskren je i hrabar čovek.Ali Rizin život preokreće se kada slučajno upoznaje Halide koja je ušla u njegov automobil. Halide je ćerka jednog od mračnih i moćnih imena podzemlja. Posramljena zbog očevog posla, Halide se bori sam protiv svih. Avantura Halide i Alije Rize koja je započela u taksiju pretvara se u opasnu ljubavnu igru. Scene serije snimane su u raznim četvrtima Istanbula. Uloge igraju Tolga Sarıtas i Ayca Aysin Turan.

Serija se očekuje u septembru.

By: TV Exposed