Evrim Alasya o seriji Kizilcik Serbeti i svom liku Kivilcim

Evrim Alasya je dala novi intervju u kom je govorila o glumi i seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Evrim Alasya o seriji Kizilcik Serbeti i svom liku Kivilcim

Foto Credits: Haberler

Evrim Alasya je podelila svoja razmišljanja o izboru uloge:

„Pre nego što su mi ponudili ulogu u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, razmišljala sam da učestvujem u serijama Vodomar i Omer. Ali kada sam se suočila sa izborom, Šerbet od brusnice je došao do mene. Čitajući scenario, shvatila sam da je moj karakter Kivilcim je pravi izazov;

To je potpuno okrenulo moju percepciju naglavačke. Bilo je strašno! I bila spremna na svaku kritiku, a čak su i moji prijatelji u početku mislili da širimo neku propagandu. Sve sam uveravala. „Nikad nisam očekivala da će Kivilčim dobiti takvu ljubav.”.

Uspešna i kao sportiskinja

Evrim Alasya je turska glumica rođena 2. avgusta 1979. godine.

Diplomirala je na Dokuz Eylul univerzitetu na odseku za pozorišne studije. Pored glume, bila je i licencirana sportistkinja koja je učestvovala na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima kao članica sportskog kluba Cimentas.

Započela je karijeru 1999. godine pridruživši se Dečjem pozorištu Pinar. Kasnije se preselila u Istanbul i radila u istanbulskom ogranku Dečjeg pozorišta do 2006. godine. Takođe je pohađala radionicu glume koju su osnovali Zuhal Olcay i Haluk Bilginer.

Pored glume, Evrim Alasya je takođe bila uspešna ritmička gimnastičarka u srednjoj školi, a kasnije je odlučila da se posveti glumi.

View this post on Instagram

A post shared by Evrim Alasya (@mujdevrim)

NOVO - Serkan Cayoglu i Ozge Gurel uživaju u popularnosti!

By: TV Exposed