Kaan Urgancioglu nastavlja da briljira u seriji Yargi / Presuda

Duo Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu nastavljaju da očaravaju gledaoce u svakoj novoj epizodi projekta Yargi / Presuda, jedne od popularnih TV serija na Kanalu D.

Kaan Urgancioglu nastavlja da briljira u seriji Yargi / Presuda

Foto Credits: Haberler

U novoj epizodi serija scenaristkinje Seme Ergenekon, ponovo će biti poprište uzbudljivih trenutaka i ostaviti gledaoce bez daha. Pred novu epizodu serije Yargi / Presuda, obožavaoci Kaana Urgancioglua, glavnog glumca ove turske serije, ponovo su počeli da dele svoje divljenje njegovim nastupom u objavljenom trejleru za novu epizodu koja nas očekuje.

Dok se ističe nastojanje lika Ilgaza Kaye da pronađe svoju sestru Defne, Kaan Urgancioglu ponovo dolazi da sve očara svojom glumom i sjajnim nastupom pred TV ekranima. Hoće li Ilgaz i Ceylin uspeti da pronađu Defne? Ovo će biti najvažnije pitanje u novoj epizodi turske TV serije Yargi.

Situacija Metina, koji je povređen na ivici puta, takođe je veoma zanimljiva kod publike i svih fanova ovog projekta. Dok Defnina otmica povećava uzbuđenje za novu epizodu koja nas očekuje, promocija iz nove epizode ​​signalizira epizodu bez daha. U seriji Yargi / Presuda se nastavlja uzbudljivo iščekivanje.

Ilgaz sebe krivi za ono što se dogodilo njegovom ocu i bratu. Dok je Metin život u opasnosti, Ilgaz i Ceylin traže način da pronađu Defne. Tu je i najava nove epizode koja će ponovo privući dosta pažnje.

NOVO - Kaan Yildirim se emotivno oprostio od serije Sipahi / Spahije

By: TV Exposed