Kaan Yildirim se emotivno oprostio od serije Sipahi / Spahije

Emitovana je poslednja epizoda akcione serije Sipahi / Spahije, koja je emitovana na Show TV-u ponedeljkom uveče.

Kaan Yildirim se emotivno oprostio od serije Sipahi / Spahije

Foto Credits: Internet Haber

Ozge Gurel i Kaan Yildirim su bili u glavnim ulogama serije Sipahi, a bilo je razočaravajuće jer je to bio projekat koji je na ekranu ostao samo 8 epizoda. Uprkos činjenici da dva impresivna protagonista imaju milione obožavatelja i nude efektnu priču u akcionom stilu serije, gledanost serije Sipahi / Spahije nije bila dobra.

Očekivalo se da će projekat Sipahi biti uspešan, s obzirom na to da je serija stvorila velika očekivanja pred početak serije i podršku obožavalaca dvojice vodećih glumaca na društvenim mrežama. Međutim, nije ispalo kako se očekivalo. Posle finala serije sa osmom epizodom, glumci i cela ekipa su se oprostili jedni od drugih. Tokom ovog oproštaja, pažnju su privukle teške, ali značajne reči koje su izašle iz usta Kaana Yildirima. Poznati glumac je rekao:

„Imali smo teška 4 meseca. Dobro smo radili. Stvari počinju i završavaju se; neki su dugi, neki kratki projekti. Mislim da je veoma važno ostati u dobrom sećanju. Ovaj tim će mi ostati u lepom sećanju. Iskreno to kažem.“. Ekipa serije Sipahi oprostila se od nje uz lepa sećanja, ali nažalost, i priča o seriji je završena pre nego što je trebala i pre nego što su mnogi želeli. Trenuci oproštaja od ekipe podeljeni su na nalogu serije na društvenim mrežama, uz reči Kaana Yildirima. U poruci su bile sledeće izjave: „Veoma je važno ostati u dobrom sećanju... Naš put je ovde završen, ali će se put naših #Spahija koji se bore za otadžbinu uvek nastaviti! Želimo da se zahvalimo svim našim gledaocima.”.

NOVO - Koliko može serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo?!

By: TV Exposed