Koliko može serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo?!

Poslednjih godina na Kanalu D emituju se veoma uticajne TV serije. Čak i ako je serija Sadakatsiz / Neveran dospela u finale, ona je i dalje popularna i zapažena.

Koliko može serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo?!

Foto Credits: DiziCentral

Uticajne dramske produkcije kao što su Camdaki Kız / Devojka iza stakla, Uc Kiz Kardes / Tri sestre, Yargi / Presuda i O Kiz / Ta devojka privukle su milione gledalaca na ekran Kanala D.

Kanal D, koji preferira TV serije sa efektnim pričama i jakom glumačkom postavom, umesto da pravi previše projekata, u ovom trenutku preduzima prave korake. Na kraju, treba reći da će Kanal D iznenaditi publiku serijom Veda Mektubu / Oproštajno pismo. Oni koji vide glumačku ekipu serije Veda Mektubu, koja je citirana iz istinite priče, već su sigurni da će projekat privući veliku pažnju. Cenjeni su i trejleri serije Oproštajno pismo, koji je okupio značajna imena kao što su Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar, Rabia Soyturk, Emre Kivilcim i Bennu Yildirimlar. Postoje i informacije da ekipa intenzivno radi na snimanju serije i da stvari idu svojim tokom. Kanal D još nije objavio datum emitovanja, ali izgleda da će se sa publikom naći u prvoj polovini februara.

Gledaćemo veoma efektne dijaloge u seriji Veda Mektubu, koju je napisao Deniz Akcay. Gledaoci, koji bolje poznaju talente glavnih glumaca u stvaranju likova iz prethodnih produkcija, mogu razumeti zašto Kanal D toliko veruje projektu. Pored činjenice da je priča snažna drama, kvalitet snimanja koji se ogleda u trejleru takođe pokazuje da su vredno radili za seriju. Serija, koja izaziva radoznalost snažnom glumačkom postavom i pričom zasnovanom na pravoj ljubavi, uskoro će se susresti sa publikom i svi očekuju da će dobiti dobru gledanost.

U priči serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo, putevi Alanura i Ziye, koji su se pre mnogo godina razdvojili pismom, neočekivano se ukrštaju zbog njihove dece. I uslediće zadivljujući susret dve porodice oko mladih ljubavnika.

NOVO - Ilay Erkok promenila imidž zbog nove serije (FOTO)

By: TV Exposed