Mert Turak o njegovoj ulozi u seriji Kurulus Osman

Glumac Mert Turak dao je intervju turskim medijima. Mert je po prvi u karijeri tumačio negativan lik i to u istorijskoj seriji Kurulus Osman. Kako kaže glumac, bilo mu je neobično nakon što je emitovan deo serije u kom se pojavljuje. Njegove komšije su bile izuzetno nezadovoljne zbog njegove uloge. Mert Turak prema njihovom mišljenju ...

Mert Turak o njegovoj ulozi u seriji Kurulus Osman

Glumac Mert Turak dao je intervju turskim medijima.

Mert je po prvi u karijeri tumačio negativan lik i to u istorijskoj seriji Kurulus Osman. Kako kaže glumac, bilo mu je neobično nakon što je emitovan deo serije u kom se pojavljuje. Njegove komšije su bile izuzetno nezadovoljne zbog njegove uloge. Mert Turak prema njihovom mišljenju nije neko kome odgovaraju uloge negativaca. Uloga Petrusa u seriji mu jednostavno nije legla. Turak se našalio i rekao da je sve u redu dok ga neko u stvarnom životu ne napadne i ne pomeša njegov lik sa njim lično. To ipak ne bi ni bio redak slučaj, jer neke osobe jednostavno ne mogu da razdvoje uloge i njihove glumce.

Pored serije Kurulus Osman, Mert Turak je glumio u još šest projekata. Televizijsku karijeru je počeo TV serijom Babalar ve Evlatlar 2012. godine.

NOVO - Otpočelo snimanje serije Barbaroslar / Braća Barbaros

By: TV Exposed