Tolgahan Sayisman o imenu prinove

Glumac Tolgahan Sayisman rekao je da je vest o tome da će postati otac po drugi put predstavljala pravo iznenađenje za njega. Kada je osetila prve naznake da je trudna, Almeda je uradila kućni test na trudnoću. Test je bio negativan i tek kasnije tokom posete bolnici je potvrđeno da očekuje drugo dete. Za razliku ...

Tolgahan Sayisman o imenu prinove

Glumac Tolgahan Sayisman rekao je da je vest o tome da će postati otac po drugi put predstavljala pravo iznenađenje za njega.

Kada je osetila prve naznake da je trudna, Almeda je uradila kućni test na trudnoću. Test je bio negativan i tek kasnije tokom posete bolnici je potvrđeno da očekuje drugo dete. Za razliku od prve trudnoće, druga je mnogo teža za Tolgahanovu dragu. Ne oseća se najbolje, a uz to stalno mora da boravi u kući zbog trenutnog stanja.

Sayisman je govorio i o budućem imenu prinove i polu. Pol deteta bi trebali da saznaju naredne nedelje na pregledu koji je zakazan. Kada je reč o imenu, glumac je rekao da ukoliko bude muško, ime deteta će se završavati na –han. Ukoliko bude devojčica izbor imena kćerke će prepustiti Almedi.

NOVO - Aslihan Guner i Mert Kilic zajedno na filmu

By: TV Exposed