Onur Seyit Yaran otkrio još neke stvari o sebi

Turski glumac Onur Seyit Yaran, koji je privukao veliku pažnju svojim likom Doruka u TV seriji Kardeslerim / Moja braća i koji je dugo bio najpopularniji glumac na društvenim mrežama, ističe da je razumna i razumna osoba u svakoj prilici.

Onur Seyit Yaran otkrio još neke stvari o sebi

Foto Credits: Haberler

Mladi glumac, koji je za cilj postavio učešće u španskoj kinematografiji i preduzima razne korake, uključujući učenje jezika, svojim izjavama privlači pažnju logičnošću i samopouzdanjem. Onur Seyit Yaran, koji je odgovarao na pitanja svojih fanova sa svojom partnerkom Su Burcu Yazgı Coskun na Onedioovom Youtube kanalu, takođe je podelio neke detalje o sebi. Glumac je rekao:

„Među svojim prijateljima, mogu reći da sam najlogičniji i najrazumniji donosilac odluka od svih.”. Prema glumcu, logika i razumnost predstavljaju dve najvažnije činjenice njegovog života. Onur Seyit Yaran, koji kaže da je u poziciji odlučivanja u svom okruženju, ali želi da se to ne doživljava kao stanje “velike glave”, rekao je: „Mislim na onoga ko donosi odluku. Želim svima najbolje i razmislite o tome“, rekao je on.

Objašnjavajući da ga nije briga šta se ranije pisalo u horoskopu, Yaran je naveo da je tek nedavno slušao sugestije na ovu temu. Glumac je rekao da je video i da su neke crte dominantnije kod nekih horoskopskih znakova i da je uočio i karakteristike jarca. Podsećamo, glumac je rodjen 13. januara 1995. godine.

NOVO - Tolgahan Sayisman i Melisa Dongel u glavnim ulogama serije Hayreddin / Hajretin

By: TV Exposed