Radnja nove turske serije Tuzak / Klopka

Sutra, u sredu 19. oktobra nas očekuju dve premijere novih turskih televizijskih serija. Reč je o projektima Tuzak / Klopka i Hayat Bugun / Život danas.

Radnja nove turske serije Tuzak / Klopka

Foto Credits: IMDB

O glumačkom kadru, glavnim i sporednim ulogama je do sada bilo dosta reči. Sada smo fokusirani na radnju, odnosno šta nas to očekuje u ovim projektima. Veliku pažnju privukla je serija Tuzak, odnosno njena radnja, dok se za projekat Hayat Bugun / Život danas zna da predstavlja adaptaciju američke serije o doktorima New Amsterdam / Novi Amsterdam. Prema najavi očekuje nas zaista upečatljiva radnja nove turske serije Tuzak / Klopka koja će imati svoju premijeru sutra u 20 časova na kanalu TV8.

Tuzak donosi priču o osveti trojice braće Umuta, Mahira i Umaya, kojima je oduzeto detinjstvo. U svetu u kome je teško razaznati ko je dobar, a ko loš čovek, šta je stvarno, a šta lažno, ova tri brata, ujedinjena zajedničkim ciljem, otkriće da nisu povezani kao što su mislili ceo život. S druge strane, braća i sestre Gunes, Guven i Mete koji veruju da vole očevo odobravanje i udoban i lagodan život više nego bilo šta drugo, vezuju se za zajedničkog neprijatelja. Umut se sveti porodici koju mrzi, a njegova najveća smetnja u osveti postaje Gunes, za koju shvata da je ljubav njegovog života dok je upoznaje. U međuvremenu, Gunes, koja poznaje Umuta kao advokata po imenu Cinar Yilmaz, nesvesna njegovog stvarnog cilja, prepustiće sudbinu svoje porodice i sebe u rukama ovog čoveka u kojeg se zaljubljuje.

View this post on Instagram

A post shared by Tuzak (@tuzakdizisi)

NOVO - Eda Ece dobila novu nagradu i oduševila elegancijom (FOTO)

By: TV Exposed