Eda Ece dobila novu nagradu i oduševila elegancijom (FOTO)

Eda Ece je jedno od neizostavnih imena turske serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka, koja je na ekran došla sa svojom 6. sezonom na Fox TV-u.

Eda Ece dobila novu nagradu i oduševila elegancijom (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Glumica je stekla ogromnu bazu obožavatelja svojim likom Yildiz i nastupom u seriji. Sa serijom Yasak Elma, slava, odnosno popularnost ove turske glumice proširila se u inostranstvo. Eda Ece je nagrađena nagradom „Najbolja glumica“ na MurekDor-u 2022, jednoj od najveličanstvenijih ceremonija dodele nagrada u arapskom svetu, koja se u Libanu održava od 2000. godine.

Lepa glumica, koja je otišla u prestonicu Libana, Bejrut da primi nagradu, podelila je svoje uzbuđenje sa svojim fanovima fotografijama koje je objavila na svom Instagram nalogu. Ece je izrazila svoju sreću ovim rečima:

Ono što sam danas čula od Libanaca me je jako impresionirala. Oni su doživeli traumatične događaje u poslednjih nekoliko godina. Nadam se da ću ponovo videti srećan ovaj prelepi svetli grad. Hvala vam što ste me prihvatili i što ste mi pokazali toliko ljubavi.” .

Zaslepljujuća svojom elegancijom noću, Eda Ece je pokazala jednostavnu eleganciju svojom crno-belom haljinom bez bretela i dubokim prorezima. Objave Ede na Instagramu su za kratko vreme dobile mnogo lajkova i komentara od njenih fanova, a njeni pratioci nisu zanemarili da čestitaju glumici na uspehu. Evo i pomenutih fotografija kojima je glumica ponovo očarala mnoge.

View this post on Instagram

A post shared by Eda Ece (@eda.ece)

NOVO - Iclal Aydin otkrila da li je serija Uc Kiz Kardes zasnovana na istinitim dogadjajima

By: TV Exposed