Baric Kilic u novoj ulozi kao uspešan i bogat advokat!

Turski glumac Baris Kilic pridružio se glumačkoj ekipi TV serije Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku. Postali su poznati i neki detalji o njegovoj ulozi u tom projektu.

Baric Kilic u novoj ulozi kao uspešan i bogat advokat!

Foto Credits: Internet Haber

Baris Kilic će se pojaviti u jednoj od novih epizoda turske TV serije Sve o braku. Ime njegovog lika još uvek nije otkriveno, ali jesu neke zanimljive informacije. Kilic će u ovoj seriji glumiti advokata, koji je veoma uspešan i bogat. Uz njegov markantan izgled, svi su počeli da se pitaju, koja žena će osvojiti njegovo srce?

Odgovor na to saznaćemo već od narednih epizoda kada će se Baris priključiti radnji ove turske serije. Šta vi mislite, koja dama će to biti?

Ono što se zna je da će ovo biti dvadeset i četvrta uloga u karijeri ovog popularnog turskog glumca. Prethodna serija na kojoj je Baris Kilic radio je Uzak Sehrin Masali / Priča o dalekom gradu. U njoj je tumačio lik po imenu Kursat Eroglu. Nažalost, taj projekat je potrajao svega pet epizoda, kada je zbog niskog rejtinga otkazan.

Pre te serije, glumio je Kayu Ekincija u TV seriji Yasak Elma. Imao je uloge i u projektima Glizar, Evlat Kokusu, Gullerin Savasi, Umutsuz ev Kadinlari, Adini Feriha Koydum i drugim.

Prvu ulogu imao je 2004. godine u TV seriji Sva moja deca. U tom projektu je glumio Aybarsa.

NOVO - Yildiray Sahinler napustio seriju Kurulus Osman

By: Milt-TV Exposed