Serija Yesil Vadi’nin Kizi / Devojka iz zelene doline obećava mnogo!

Nova televizijska serija Yesil Vadi’nin Kizi / Devojka iz zelene doline upoznaje publiku na TV ekranu.

Serija Yesil Vadi’nin Kizi / Devojka iz zelene doline obećava mnogo!

Foto Credits: haber365

Serija Yesil Vadi’nin Kizi / Devojka iz zelene doline, u kojoj glumi Beren Gokyildiz, sastajaće se sa publikom svakog dana tokom nedelje kao dnevna produkcija.

Beren Gokyildiz, koji igra glavnu ulogu u seriji Yesil Vadi’nin Kizi, za koju se očekuje da će impresionirati publiku svojom emotivnom pričom, ime je dobro poznato fanovima serije.

Gokyildiz, koja je dala veoma dobre nastupe, posebno sa TV serijama Anne i Kizim je u industriji TV serija kao dečja glumica od 2014. godine.

Njena nova serija, koja publici obećava bajkovitu priču, priča je o devojčici koja završava u sirotištu nakon što je izgubila roditelje. Gokyildiz je o seriji rekla:

„Gledaćete najepskiju seriju koju ćete ikada videti. Ima tako lep scenario da će zaista ispuniti njihova očekivanja.”.

Više od samo dramske priče

Nova serija, Yesil Vadi’nin Kizi / Devojka iz zelene doline, neće se izdvojiti samo kao dramska priča, već će imati i aspekte koji će izmamiti osmeh kod publike. Mlada glumica je istakla:

„Plakaćemo i smejati se, bićemo radoznali i iznenađeni. Doživećemo sve emocije.“.

Beren Gokyildiz, koja smatra da joj je lik Melise veoma sličan, počela je da se identifikuje sa likom koji je prikazala ovom pričom. Pominjući da iz dana u dan počinje da liči na Melisu, glumica je promenu koju je doživela objasnila ovim rečima:

Melisa je neverovatno sanjiva devojka, veoma pametna, voli prirodu, mnogo voli životinje. Devojka koja mnogo liči na mene. Nije mi bilo teško da je igram i počela sam sve više da ličim na nju.”.

Za Beren Gokyildiz, koja kaže da je u drugačijoj avanturi, serija Yesil Vadi’nin Kizi izgleda kao veoma važan projekat u smislu njene karijere.

NOVO - Seriju Vermem Seni Ellere već porede sa Kuzey Yildizi?!

By: TV Exposed