Ismail Demirci - Roditeljstvo me je mnogo promenilo!

Poznati glumački par Hande Soral i Ismail Demirci dočekali su svog sina Alija u naručju u maju 2022. godine.

Ismail Demirci - Roditeljstvo me je mnogo promenilo!

Foto Credits: Karar

Beba Ali, koji ima godinu dana, ovog leta će prvi put imati priliku da ode na odmor sa majkom i ocem. Poznati par će ovog leta iskoristiti priliku da sa sinom, ode na odmor koji su odlagali zbog zgusnutog raspored na poslu.

Ismail Demirci je rekao da ga je to što je postao otac mnogo promenilo. Poznati glumac je rekao:

„Ljudi počnu da se osećaju mnogo odgovornijim, obraćaju pažnju. Potreban sam mu, pa sam počeo više da brinem o sebi. To je zaista dobar osećaj.".

Ismail Demirci je ostvario veoma dobar uspeh u karijeri sa projektom TV serije Kuzey Yildizi, posebno između 2019. i 2021.  godine. Nedavno je glumac kojeg smo gledali u serijama Yalancilar ve Mumlari, Bonkis, Iyilik učestvovao kao gost u poslednjim epizodama TV serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka.

Hande oduševljava mnoge u seriji Ates Kuslari

Hande Soral je, s druge strane, imala uspešnu sezonu sa likom Koral u ATV seriji pod nazivom Ates Kuslari / Vatrene ptice.

Činjenica da se glumica vratila na ekran sa popularnim projektom poput Bir Zamanlar Cukurova takođe je bila veoma pozitivna za njenu karijeru. Nakon što se vratila na setove posle 2 godine pauze, glumica je srećna što je na letovanju sa sinom Alijem.

Hande Soral je rekla da je uživala i u vezi svoje sestre Bensu Soral i njenog sina. Glumica je rekla:

„Veoma mi se sviđa, uzbude se kada se vide, postoji ljubav između njih.”.

NOVO - Glavni glumci su uzbuđeni zbog serije Uvey Anne / Maćeha

By: TV Exposed