Porast gledanosti serije Čukurova, novi pad za Camdaki Kiz!

Stigli su novi rezultati gledanosti turskih serija. Rezultati se odnose na četvrtak 23.12. a evo i kako stoje stvari.

Porast gledanosti serije Čukurova, novi pad za Camdaki Kiz!

Foto Credits: Sabah

Serija Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova je zabeležila porast u sve tri kategorije. Ovim poboljšanjem situacije ni sezona 5 se ne čini nerealnom. U total kategoriji rejting jučerašnje epizode je iznosio 8.05, AB je bio 4.33 a ABC 6.44. Lepe vesti za sve fanove, ljude koji rade na seriji i produkciju.

Camdaki Kiz nastavlja da beleži pad u sve tri kategorije. Total rejting 16. epizode druge sezone je bio 7.44, AB 8.37 a ABC 8.57. U pitanju su dakle i dalje veoma dobre brojke, ali brine trend pada gledanosti ove turske serije.

Istorijska serija Barbaroslar Mač Mediterana / Barbaroslar Akdenizin Kilici je imala blag porast u total kategoriji kao i u ABC, dok je zabeležen pad u AB kategoriji rejtinga. Total rejting četrnaeste epizode je bio 6.46, AB 5.42 a ABC 6.7.

Serija Mahkum / Zatvorenik je ostvarila dobre rezultate i u trećoj epizodi. Rejting je porastao za 1.44 u kategoriji Total i iznosio je 7.36. Zabeležen je blagi pad u AB kategoriji pa je rejting jučerašnje epizode iznosio 6.67. U ABC kategoriji rejtinga zabeležen je porast od 1.20 i on je iznosio 8.27. Zaista dobri rezultati za seriju koja je još uvek na svom početku.

NOVO - Engin Altan Duzyatan saopštio loše vesti!

 By: Milt-TV Exposed