Uraz Kaygilaroglu odgovorio na uvrede!

Turski glumac Uraz Kaygilaroglu, koji je proteklih dana bio na dnevnom redu u tabloidnoj štampi sa raznim fotografijama koje je objavljivao na svom nalogu na društvenim mrežama, odgovorio je na sve ružne komentare.

Uraz Kaygilaroglu odgovorio na uvrede!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Uraz Kaygilaroglu, koji privlači pažnju svojim crnim lakiranim noktima na selfiju koji je napravio u liftu, upotrebio je sledeće izraze u svom odgovoru onima koji kritikuju njegov lak za nokte, ali i generalno njegove objave:

„Pozdrav, ljubavi. Prvo sam obukao slip kupaći kostim, zatim sam obukao lokalnu škotsku suknju, s vremena na vreme sam koristio lak za nokte, ono što sam pokušavao, kažete davao sam loš primer ljudima. Sa 10 godina sam izbeljivao kosu oksigeniranom vodom, mislim da sam probušio uvo sa 13-15 godina.

Ja sam takav čovek, ali da podvučemo crtu braćo i sestre, nisam bio ničiji torpedo, nije mi je ujak bio zet. Nisam ukrao dan, nisam se tukao, nisam propustio da platim porez. Nisam se tukao i psovao nikoga, nisam razdvajao ljude po mišljenju ili izgledu. Prioritet mi je bio da poštujem sve i pokušam da razumem. Samo sam uradio svoj posao. Trudio sam se da radim dobro, radio sam, radiću još više. Pre svega, predstavljam svoj rad, a ne svoj stil, po vašem ukusu. Naravno, sve su to relativne stvari. Sviđalo ti se to ili ne, vrlo je lično, poštujem, ali uvrede nisu prihvatljive. Iskreno, bio sam ljut i uvređen... Ja nisam vođa mišljenja niti stručnjak, ako treba da uzmete deo mene kao primer, imam dobre stvari kao čovek, možete ih pogledati.

U svom poslovnom životu, do danas sam došao sa ovim noktima. pa ću odlučiti kako i koju boju da ih upotrebim. Neka vaš rad bude uspešan.”

Mnoge kolege podržale su ovu izjavu sjajnog glumca. Uraz Kaygilaroglu zaista zaslužuje sve pohvale zbog svoje glume, a nije poznat po skandalima kao neke druge njegove kolege…

NOVO - Sutra se opraštamo od turske serije Gul Masali / Priča o ruži

By: TV Exposed