Ozge Torer o liku Bale Hatun i seriji Kurulus Osman

Serija Kurulus Osman, jedan od najvažnijih projekata u istoriji turske televizije, takođe je dovela do otkrića mladog talenta.

Ozge Torer o liku Bale Hatun i seriji Kurulus Osman

Foto Credits: Aksam

Ovaj mladi talenat bila je Ozge Torer, koja je u priči igrala lik po imenu Bala Hatuna. San Ozge Torer da bude ispred kamere ostvario se u seriji Kurulus Osman, koja je počela 2019. godine.

Torer, koja je svoju glumačku karijeru započela ulogom Bala Hatuna u ovoj seriji, stekla je veliko iskustvo nakon 4 godine. Serija Kurulus Osman u kojoj učestvuju poznata imena, a u kojoj je Burak Ozcivit preuzima glavnu ulogu, predstavlja veliki plus za mladu glumicu. Mnogi od njih su nastavili sa svojim ulogama, dok su drugi vremenom napustili priču.

U ovom procesu, prisustvo na istom setu sa različitim talentovanim imenima predstavljalo je sjajnu priliku za glumicu.

Sjajna prilika i veliki značaj za glumicu

Ozge Torer je u svojoj izjavi sledećim rečima izrazila vrednost koju je serija Kurulus Osman dodala njenom životu:

„Zapravo, toliko sam prigrlila lik da mislim da ću je sigurno pamtiti i kao i taj osećaj u svakom trenutku svog života. Pošto je to moje prvo iskustvo, jer je to lik kojim sam se pojavila po prvi put, imaće posebno mesto. Divim se Balinom karakteru. Ona je zaista neverovatna i veoma snažna žena. Zato želim da zaštitim tu moć u svakom trenutku svog života kao ja lično.”.

Ozge Torer, koja je likom Bale Hatun osvojila ljubav miliona, takođe je stekla snažno mesto na tržištu TV serija. Pored toga, primećujemo da je interesovanje za glumicu u inostranstvu sve veće.

Zahvaljujući liku Bale, Ozge ne samo da je zakoračila u glumačku profesiju, već je bila i testirana sa jednom od najposebnijih obrazovnih mogućnosti u svojoj karijeri. Balin lik, koji zbog priče serije ima drugačija osećanja, takođe je dao priliku glumici da bolje upozna sebe.

NOVO - Par iz serije Cop Adam / Čiča Gliša postaje sve popularniji

By: TV Exposed