Birkan Sokullu je srećan u seriji Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo

Birkan Sokullu, koji je bio zapažen sa likom Hana u seriji Masumlar Apartmani, koja je trajala 2 sezone, teško se izdvaja serijom Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, u kojoj je preuzima vodeću ulogu.

Birkan Sokullu je srećan u seriji Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo

Foto Credits: IMDB

Iako neki gledaoci kritikuju priču, svi su svesni da sudbina TV serije Yuz Yillik Mucize, u koju su uvučeni, neće biti baš dobra.

Uz 13. epizodu serije, u štampi se našla i bekstejdž informacija da će se poslednji put sastati sa publikom u četvrtak, 15. juna.  Ostaje da sačekamo potvrdu te informacije.

Fanovi Birkana Sokullua takođe upućuju mnoge kritike na račun njegovog lika u seriji. Oni koji se žale na neadekvatnost scenarija pitaju se da je besmisleno da se čovek od 130 godina zaljubljuje posle tolikog iskustva.

Sokullu je srećan zbog uloge i serije

Bez obzira na priču, da li znate da je poznati glumac zavoleo svoju ulogu i da je sa velikim zadovoljstvom radio na setu iako je bilo veoma teško?

Istaknimo da serija Yuz Yillik Mucize, koju sa velikim očekivanjima emituje OGM Pictures, nije baš najbolje pristajala Ebru Sahin ili Birkanu Sokulluu, publika nije našla ono što je očekivala, a gledanost nije bila baš dobra.

Međutim, ovo zapažanje spolja ne menja činjenicu da je na setu serije potpuno drugačija slika. Birkan Sokullu je rekao da oni nastavljaju intenzivno da rade. Glumac je na tu temu izjavio:

„Veoma sam srećan i veoma sam zadovoljan. Radim sa dobrom glumačkom postavom, sve je dobro”.

NOVO - Sarp Apak o planovima za budućnost

By: TV Exposed