Serija Dovdugun Ev Kaderindir utrla put psihološkim dramama

Situacija koja se ranije nije desila na televizijskom ekranu dešava se ove sezone … TV serije inspirisane knjigama dr. Gulseren Budayıcıoglu koje govore o tome što se dogodilo u stvarnom životu, bile su visoko cenjene. Ova situacija, koju je TV8 pokrenuo TV serijom Dovdugun Ev Kaderindir prošle sezone, ove je sezone prešla u drugu dimenziju ...

Serija Dovdugun Ev Kaderindir utrla put psihološkim dramama

Situacija koja se ranije nije desila na televizijskom ekranu dešava se ove sezone ... TV serije inspirisane knjigama dr. Gulseren Budayıcıoglu koje govore o tome što se dogodilo u stvarnom životu, bile su visoko cenjene.

Ova situacija, koju je TV8 pokrenuo TV serijom Dovdugun Ev Kaderindir prošle sezone, ove je sezone prešla u drugu dimenziju koracima i TV8 i TRT1. Produkcije Kirmizi Oda, Masumlar Apartmani i Dovdugun Ev Kaderindir fokusirane na ljudske priče imaju sasvim drugačiji koncept.

Činjenica da su priče iz ovih serija citirane iz stvarnog života takođe daje razlog za interesovanje ... Međutim, to su produkcije u kojima je drama vrlo dominantna ...

Sina Kologlu, jedan od pisaca Milliyet Caddea, ocenio je ovu situaciju u svojoj kolumni i komentarisao „Ekran je povezan sa psihologijom“.

Kologlu je napisao: „Tri„ psihološke serije “u nizu:„ Kirmizi Oda “,„Masumlar Apartmani “i„ Dovdugun Ev Kaderindir “... Istovremeno tri serije iz dela Gulseren Budayıcıoglu! Nije tako uobičajeno. Vezani smo za psihologiju! ”

By: TV Exposed

NOVO-Optužen kreator serije Atiye