Hande Ercel i Kerem Bursin - ljubav ili veliko prijateljstvo?

Nakon raskida Hande Ercel i Murat Dalkilic, društvene mreže u Turskoj prepune su informacija i vesti o navodnoj vezi između Hande i Kerema Bursin. Turski mediji se već nekoliko dana bave tom temom, i došli su do nekoliko zaključaka. Razlog raskida mlade glumice i Murata bila je njegova ljubomora. Murat je u nekoliko navrata pokušao ...

Hande Ercel i Kerem Bursin - ljubav ili veliko prijateljstvo?

Nakon raskida Hande Ercel i Murat Dalkilic, društvene mreže u Turskoj prepune su informacija i vesti o navodnoj vezi između Hande i Kerema Bursin.

Turski mediji se već nekoliko dana bave tom temom, i došli su do nekoliko zaključaka. Razlog raskida mlade glumice i Murata bila je njegova ljubomora. Murat je u nekoliko navrata pokušao da se izvini i pomiri sa Hande, ali ona to ne želi. Kako sama kaže na tu vezu je stavljena tačka. Postavlja se i pitanje, koji je to razlog ljubomore njenog bivšeg momka. Mnogi kao razlog navode upravo Kerema Bursin, i energiju između Hande i njega, koja je očigledna i svima vidljiva. Par u seriji Sen Cal Kapimi izgleda skladno, i potpuno su oduševili sve koji su pratili makar deo do sada emitovanih epizoda. Odgovor o eventualnoj ljubavi glavnih glumaca u seriji, pripadnici medija su potražili i na setu.

Kako je naveo jedan od članova ekipe, Hande i Kerem provode mnogo vremena zajedno. Često su nasmejani, a Kerem je taj koji je tu da glumici izmami osmeh i popravi raspoloženje u svakom trenutku. Hande se oseća jako lepo u društvo kolege. Odnos između njih je odličan i prepun pozitivne energije. Često razgovaraju na i nakon seta, i odlaze u šetnje. Međutim, nije poznato da li se između njih polako rađa ljubav, ili su samo dobri prijatelji.

By: TV Exposed