Počelo snimanje serije Yali Capkini

Pre više od godinu dana je najavljeno da će se snimati serija Yali Capkini. U početku je rečeno da će Cagataj Ulusoy podeliti glavnu ulogu u seriji. Međutim, stvari nisu išle po planu.

Počelo snimanje serije Yali Capkini

Foto Credits: Internet Haber

Snimanje serije, u kojoj glavne uloge igraju Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir, konačno je počelo.

Serija Yali Capkini koja se snima za Star TV nastala je kao rezultat veoma dugih pripremnih radova. Prva najava serije, koju potpisuje OGM Pictures, napravljena je davno. Međutim, dugo vremena nije bilo pomaka u projektu. Kao rezultat priprema koje su uzele maha poslednjih meseci, projekat Yali Capkini je konačno došao do svog snimanja. Serija, čiji su glavni glumci i druga glumačka postava razjašnjeni, konačno je otišla na set. Deljena je i prva fotografija sa seta. Fotografija sa Afrom Saracoglu i Mertom Ramazanom Demirom izazvala je veliko uzbuđenje.

Burcu Alptekin će biti reditelj ovo nove TV serije. Projekat Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, delo uspešnog reditelja, i dalje skuplja dosta pregleda na Netflixu i veoma je cenjeno.

U glumačkoj ekipi serije Yali Capkini učestvovaće i iskusni glumac Cetin Tekindor. Ova TV serija biće povratak Afre Saracoglu na televizijske ekrane, koji se poslednji put sastala sa publikom na nacionalnom kanalu sa TV serijom Ogretmen pre dve godine.

Seriju, koja će početi da se snima u Antepu, sa nestrpljenjem iščekuju i fanovi mladih glumaca. U ovoj novoj TV seriji, u kojoj će Mert Ramazan Demir igrati lik Ferita, biće ispričani životi dvoje mladih u vili nakon sklapanja braka.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

NOVO - Turska serija Duy Beni postaje sve zapaženija

By: TV Exposed