Poznat datum emitovanja serije Ariza

Nova serija Ariza u kojoj glavne uloge tumače Tolga Sarıtas i Ayca Aysin Turan, sastaće se sa publikom u nedelju, 13. septembra. Objavljen je i poster serije koja broji dane kada će biti objavljena. Duo, koji svojim stavom na posteru ostavlja snažan utisak, biće junaci strastvene, ali podjednako nemoguće ljubavi. Serija se nestrpljivo iščekuje i ...

Poznat datum emitovanja serije Ariza

Nova serija Ariza u kojoj glavne uloge tumače Tolga Sarıtas i Ayca Aysin Turan, sastaće se sa publikom u nedelju, 13. septembra. Objavljen je i poster serije koja broji dane kada će biti objavljena.

Duo, koji svojim stavom na posteru ostavlja snažan utisak, biće junaci strastvene, ali podjednako nemoguće ljubavi. Serija se nestrpljivo iščekuje i dobija pozitivne komentare na društvenim mrežama.

Tolga Sarıtas će se pojaviti kao Ali Rıza, pošten čovek koji je posvećen svojoj porodici i koji je svoj život posvetio voljenima. Ayca Aysin Turan predstavljaće uspešnu doktorku Halide, koja pokušava da se kloni mračnog sveta svog oca.

Serija„Ariza“ koja će se emitovati na Show TV-u u nedelju, 13. septembra, oduzimajuće dah svojom pričom zadivljujućeg tempa i moćnih imena!

By: TV Exposed

NOVO - Stigle dobre vesti o seriji Hercai