Pinar Deniz rešila sve dileme oko odlaska iz serije Yargi / Presuda

O Pinar Deniz i seriji Yargi / Presuda se i dalje mnogo piše na društvenim mrežama i u medijima u Turskoj. Serija je postala zaista veoma zapažena.

Pinar Deniz rešila sve dileme oko odlaska iz serije Yargi / Presuda

Foto Credits: Screenshot/ Instagram

Pinar Deniz je zaista fantastična u glavnoj ženskoj ulozi u seriji Yargi. Glumica tumači lik Ceylin, hrabre advokatice i mnogi smatraju da je u pitanju njena najbolja gluma u dosadašnjoj karijeri. Uz Kaana Urgancioglua čini zaista sjajan par na sceni. To se sve prenelo na kvalitet, popularnost i gledanost samog projekta. Serija Yargi / Presuda održava dobre rezultate rejtinga i uspeva da se izbori u zaista sve težim uslovima za televizijske projekte.

Mnoge je zabrinula informacija da će Pinar Deniz raditi i na seriji digitalne platforme Disney Plus. Glumica je dogovorila saradnju sa ovom digitalnom platformom i fanovi serije su se uplašili kako će to uticati na njen angažman u seriji Presuda.

O tome je u novom intervjuu govorila i sama glumica. Deniz je još jednom ponovila da neće napustiti ovu seriju i da tu nikakvih dilema nema. Prema njenom mišljenju vreme je da se te priče, odnosno tračevi završe. Informacija o tome da ona napušta projekat nije tačna i ona će uz veliko zadovoljstvo nastaviti da tumači glavnu žensku ulogu u seriji.

Uz to, već je najavljeno da će serija Yargi dobiti i novu sezonu koja je već u pripremi.

NOVO - Merve Bolugur ponovo single?!

 By: Milt-TV Exposed