Erkan Kolcak Kostendil se vraća na TV ekrane novom serijom!

Erkan Kolcak Kostendil, rođen 1983. godine, jedno je od imena koje se aktivno pojavljuje u TV serijama i filmovima od 2009. godine.

Erkan Kolcak Kostendil se vraća na TV ekrane novom serijom!

Foto Credits: DiziCentral

Glumac, koji je učestvovao u veoma važnim projektima i stekao veliko iskustvo tokom ovog perioda, ostao je upamćen po publiku sa likovima koji odražavaju različite emocije.

Erkan Kolcak Kostendil, koji je svojim likom Mehmeta u TV seriji Merhamet osvojio divljenje široke publike, ostao je upamćen i po liku Karlosa u TV seriji Ulan Istanbul.

Nakon iskustava koje je stekao u različitim projektima, Erkan Kolcak Kostendil, koji je publiku očarao likom Saliha Kočovalija u TV seriji Cukur / Jama, postao je jedno od imena kojima su producenti dali najviše ponuda.

U novoj seriji kao inspektor

Glumac, koji od nedavno radije učestvuje u filmovima umesto u televizijskim serijama, ostaje na dnevnom redu sa digitalnom serijom Yaratilan, Cagana Irmaka, koja je pre neki dan objavljena na Netflixu.

Erkan Kolcak Kostendil, koji je svima pokazao da je sa likom Ihsana dostigao potpuno drugačiji nivo glume, sada je zasukao rukave za novu televizijsku seriju.

Poznatog glumca u liku glavnog inspektora Topraka gledaćemo u novom serijskom projektu pod nazivom Ne Gemiler Yaktim, koji će uskoro biti emitovan na Show TV-u.

Čini se da će povratak glumca, koji nije ocenjivao televizijske projekte još od serije Cukur, koja je četvrtom sezonom 2021. godine, na ekrane posle dvogodišnje pauze, biti veoma efektan.

NOVO - Otkrivena radnja i glumci nove turske serije Ne Gemiler Yaktim / Brodovi koje sam spalio

By: TV Exposed