Bennu Yildirimlar ima novu ulogu!

Bennu Yildirimlar, koja se u prošloj sezoni neko vreme pojavljivala kao gostujuća zvezda u uspešnoj seriji Kanala D Sadakatsiz, igrala je i lik Fejze u seriji Obični osumnjičeni koja je emitovana na digitalnoj platformi Exxen. Sada će raditi na novom projektu.

Bennu Yildirimlar ima novu ulogu!

Foto Credits: Internet Haber

Bennu Yildirimlar, koja traje dugi niz godina i važi za veoma uspešnu glumicu, karijeru je započela nezaboravnom serijom Super Baba. Do sada je učestvovala u mnogim uspešnim projektima kao što su Yaprak Dokumu, Umutsuz Kadinlari i Kadin.

Bilo je samo pitanje sa kojim projektom će se glumica, koja je pomno razmatrala birajući nadolazeće TV serije i filmske projekte, vratiti na ekrane. Bennu Yildirimlar potpisala je ugovor sa MF produkcijom za TV seriju Kiraci / Stanar u kojoj će deliti glavne uloge sa Dilan Cicek Deniz.

Poznato je da su probe serije, koju je režirao Jusuf Pirhasan, a napisao Nermin Yildirim već počele. Datum početka emitovanja serije Stanar još uvek nije poznat, ali se očekuje da serija imaju svoju premijeru u toku aprila.

Serija Kiraci / Stanar će se emitovati na kanalu Fox TV. Detaljniji opis radnje u ovom projektu će biti poznat veoma brzo.

NOVO - Halit Ergenc i Melis Sezen u novoj seriji Nomen!

By: Milt-TV Exposed