Ezgi Mola blizu nove serije

Stigle su nam nove vesti iz sveta turskih serija. Popularna turska glumica Ezgi Mola blizu je nove serije.

Ezgi Mola blizu nove serije

Foto Credits: Dizilah

Kompanija Tims&B priprema novi projekat za digitalnu platformu Disney Plus koja je sa radom u Turskoj počela 14. juna. Reč je o seriji Ayten za koju scenario piše Ethem Ozisik. Na poziciji režisera ovog projekta će biti Umur Turagay. Za sada nisu poznati detalji radnje ove nove turske serije, ali jesu neke informacije o glumcima, tačnije glavnoj glumici.

Prema vestima koje dolaze iz Turske, producenti su pregovarali sa Tubom Buyukustun za glavnu ulogu u ovom projektu. Ipak, došlo je do promene. Prema novim informacijama, Timur Savci je u dogovoru sa saradnicima zaključio da im je potrebna snažnija glumica. U kom pogledu je to mislio, za sada nije poznato. Vrlo brzo su usledili pregovori sa Ezgi Molom kojoj je ponudjena glavna uloga u ovom projektu. Ishod tih pregovora na koje je Ezgi reagovala pozitivno će biti poznat uskoro.

Serija Ayten je samo jedna od novih koje se pripremaju za digitalnu platformu Disney Plus. Medju do sada potvrdjenim projektima su serije Izmedju sveta i mene, Nomen, Avci | Lovac i El Turco. U narednom periodu saznaćemo i na kojim projektima na Disney-u će raditi zvezde televizijske serije Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata, Hande Ercel i Kerem Bursin, koji od završetka te TV serije nisu prihvatali nove uloge.

Kada je u pitanju Ezgi Mola, uloga u novoj seriji bi joj bila čak četrdeset i prva u karijeri. Poslednji projekat na kom je radila je mjuzikl Alice in wonderland. Kada je reč o serijama, Mola se nedavno pojavila u Netflixovoj seriji Ersan Kuneri. Pre nje, bila je sjajna u TV seriji Masumlar Apartmani | Apartmani nevinih koja se emitovala na turskom nacionalnom kanalu TRT1. Zanimljivo je i da je Ezgi Mola napisala i priču za film Maide'nin Altin Gunu u kom je 2017. godine tumačila i glavnu ulogu. Ova komedija je imala svoju premijeru 8. decembra 2017. godine i pokupila je pozitivne kritike.

View this post on Instagram

A post shared by ezgi mola (@ezomola)

NOVO - Ulas Tuna Astepe u seriji Yeni Istanbul | Novi Istanbul

By: TV Exposed