Ulas Tuna Astepe u seriji Yeni Istanbul | Novi Istanbul

 Ono što je pre nekoliko dana najavljeno je dobilo svoju potvrdu. Ulas Tuna Astepe potpisao je ugovor za rad u novoj TV seriji Yeni Istanbul | Novi Istanbul.

Ulas Tuna Astepe u seriji Yeni Istanbul | Novi Istanbul

Foto Credits: Internet Haber

Turski glumac Ulas Tuna Astepe ima sjajne vesti za njegove fanove. Nakon što je napustio istorijsku seriju Barbaroslar Akdenizin Kilici | Barbarosa Mač Mediterana, ovaj glumac je potpisao ugovor za novu TV seriju. Reč je o ugovoru za projekat Yeni Istanbul | Novi Istanbul u kom će Ulas glumiti talentovanog doktora. Podsećamo ova turska serija predstavlja rimejk veoma popularne serije New Amsterdam.

Nakon veoma uspešne serije Doktorlar koja je emitovana pre dosta godina, televizijski kanal Show TV je pribavio prava da emituje veoma ambicioznu seriju o životima lekara, Yeni Istanbul. Na poziciji producenta serije Novi Istanbul je Saner Ayar. Scenario za ovaj novi projekat pišu Ayca Uzum i Cansu Coban. Na poziciji režisera je Cigdem Bozali. Od ranije je poznato da će se u seriji pojaviti i Tansel Ongel i Serif Erol. Tansel će glumiti šefa kariohirurgije, dok će Serif tumačiti lik Azerberjanskog neurologa po imenu Ali Haydar Orucov. U orginalnoj verziji serije tu ulogu je glumio Anupam Kher.

Ono što mnoge zanima je to koju damu će Ulas Tuna Astepe dobiti kao partnerku u ovoj novoj televizijskoj seriji. Producenti su želeli da angažuju Damlu Sonmez, ali glumica za sada ne želi da se vrati na TV ekrane. Ukoliko se predomisli, Damla bi u novoj seriji Show TV-a glumila šeficu onkologije, koja ima komplikovan odnos sa njenim šefom i najboljim prijateljem Barisom.

Kreatori novog projekta žele da ponove uspehe serija Doktorlar i Mucize Doktor. To je zaista veoma težak zadatak, s obzirom da su ove dve serije svojevremeno bile izuzetno dobro gledane i veoma popularne. Ono što je sigurno da nas na jesen očekuju dve zanimljive serije o lekarima, nova serija Yeni Istanbul i serija Kasaba Doktoru | Gradski doktor, koja nam se vraća svojom drugom sezonom.

NOVO - Tozluyaka ili Senden Daha Guzel - koja je najbolja turska letnja serija?!

By: TV Exposed