Dragana Mirković ima sobu sa posebnim značenjem (FOTO)

Pevačica Dragana Mirković tokom trajanja pandemije koronavirusa provodi vreme sa svojim najbližima u luksuznom domu. S vremena na vreme sa svojim fanovima i pratiocima na društvenim mrežama pokaže skrivene delove svoje predivne vile. Pored fotografija svog doma često podeli i slike druženja sa holivudskim zvezdama, sa luksuznih putovanja, večera u skupim restoranima. Kada je reč ...

Dragana Mirković ima sobu sa posebnim značenjem (FOTO)

Pevačica Dragana Mirković tokom trajanja pandemije koronavirusa provodi vreme sa svojim najbližima u luksuznom domu.

S vremena na vreme sa svojim fanovima i pratiocima na društvenim mrežama pokaže skrivene delove svoje predivne vile. Pored fotografija svog doma često podeli i slike druženja sa holivudskim zvezdama, sa luksuznih putovanja, večera u skupim restoranima.

Kada je reč o domu pevačica uživa u luksuzu koji je kako kaže stekla pošteno, radom tokom celog svog života. Ceo kompleks izgleda impresivno i sjajno, ali jedna soba za pevačicu ima posebno značenje.

Dragana je postavila fotografiju te sobe na svoj Instagram profil.

-Moja trofejna soba i neke od dragih nagrada. Želela sam da ovo podelim sa vama i da vam se ponovo zahvalim što zahvaljujući vama, nosim titulu NAJNAGRADJIVANIJE PEVAČICE. Hvala vam puno, volim vas. Napisala je pevačica u opisu fotografije.

https://www.instagram.com/p/B_fBvqUpAhq/?utm_source=ig_embed

By: TV Exposed