Mert Yazicioglu je u seriji Kizil Goncalar pronašao baš ono šta je tražio!

Mert Yazicioglu, koji je rođen u Istanbulu 1993. godine, nedavno je dobio podršku široke baze obožavalaca sa svojim likom Cuneyd u TV seriji Kizil Goncalar.

Mert Yazicioglu je u seriji Kizil Goncalar pronašao baš ono  šta je tražio!

Foto Credits: IMDB

Glumac, koga smo gledali na setovima od 2012. godine, već je ostavio trag u umovima i srcima miliona gledalaca svojim likom Baran u TV seriji Karagul.

Međutim, iako su projekti nakon ove serije napravili razliku u razvoju glumca, uvek se postavljalo pitanje koliko su bili korisni u smislu karijernih ciljeva.

TV serije kao što su Umuda Kelepçe Vurulmaz, Mehmed Bir Cihan Fatihi, Bir Litre Gozyasi, Bir Annenin Gunahi, Darmaduman ostaju u sećanju kao kratkotrajni projekti za mladog glumca.

Vidimo da je Kizil Goncalar, jedna od uticajnih TV serija ove sezone, pružila odličan odziv za Merta Yazicioglua, koji je dodatno povećao svoju bazu obožavalaca u inostranstvu sa serijom Ask 101 koja se emituje na Netflixu.

Komplimenti na društvenim mrežama

Sigurno je da će serija Kizil Goncalar | Crveni pupoljci nastaviti u drugoj sezoni, i možemo reći da je Mert Yazicioglu pronašao seriju koju je tražio u smislu skoka u karijeri u poslednjih nekoliko godina.

Na društvenim mrežama možete videti mnogo komplimentarnih komentara o novoj ulozi glumca. Obožavaoci serije, koji su naveli da ih je impresionirao njegov harizmatični nastup, kao i uspeh u ulozi, veoma su zadovoljni Yaziciogluovom snažnom izvedbom.

Mnogi gledaoci smatraju da je glumac upravo pronašao ulogu koju je tražio i iskoristio priliku da pokaže svoj talenat.

S obzirom na broj kratkoročnih projekata u karijeri glumca, možemo reći da je dugo čekao na ovakvu ulogu.

 

View this post on Instagram

A post shared by @janti.mag

NOVO - Demet Ozdemir se priprema za snimanje trećeg dela popularnog projekta!

By: TV Exposed