Evo kada počinje nova turska serija Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona

Stigla nam je potvrda o početku još jedne nove turske televizijske serije u novoj sezoni. Reč je o projektu pod nazivom Kanunsuz Topraklar ili u prevodu Zemlja bez zakona.

Evo kada počinje nova turska serija Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona

Foto Credits: Mynet

Radnja u seriji Kanunsuz Topraklar je smeštena u četrdesete godine 20. veka. U njoj ćemo gledati priču o velikoj ljubavi Davuta kog tumači Ugur Gunes i Gulfem koju glumi Esra Bilgic. Pratićemo priču o ljubavi bogatih i siromašnjih, živote vlasnika rudnika, radnika u njemu i njihovih porodica.

Ulogu u ovoj seriji će imati i Necip Memili. On će tumačiti lik Alija Gelika vlasnika jednog od rudnika u gradiću Zoguldak, gde se radnja ove serije dešava. Vlasnika drugog rudnika i oca od Gulfem, Malika će glumiti Murat Daltaban. Lik njegovog advokata u seriji Zemlja bez zakona će tumačiti Kaan Tasaner. Davutovog oca (lika kog će tumačiti Ugur Gunes) će glumiti Ali Erkazan. Davutovu majku Fatmu će glumiti Mine Teber, a lik njegovog brata Cemala će tumačiti Dogac Yildiz.

Otkriven je datum premijere turske serije Kanunsuz Topraklar. Serija će početi u sredu, 29. septembra, a emitovaće se na turskom kanalu Fox TV.

NOVO - Danas počinje snimanje prve epizode serije Destan / Legenda

 By: Milt-TV Exposed