Ozge Ozacar na radnom odmoru u Veneciji

Letnje televizijske serije u Turskoj se nisu baš proslavile. Barem ne većina.

Ozge Ozacar na radnom odmoru u Veneciji

Foto Credits: Haberler

Među serijama koje su imale problema sa rejtingom, odnosno niskom gledanošću je projekat pod nazivom Kismet ili u prevodu Sudbina. Priča nije bila loša, glumački kadar takođe, ali jednostavno serija nije privukla dovoljno pažnje i to je rezultiralo ranim finalom.

Imali smo priliku da gledamo Ozge Ozacar sa Cemom Gelinogluom u Fox TV seriji Kismet / Sudbina tokom letnjih meseci.

Duo je imao dobar proces partnerstva sa efektom njihovog prijateljstva koje datira još godinama pre nego što su se okupili u glavnim ulogama u seriji. Ipak, bilo je pomalo tužno i žalosno što je serija ušla u finale sa svojom 10. epizodom zbog niske gledanosti.

Put na Venecijanski filmski festival

Ozge Ozacar, koja se istakla svojim glumačkim nastupom poslednjih godina, otišla je na odmor nakon završetka snimanja serije Kismet.

Glumica, koja je tokom leta intenzivno radila na setu, sada uživa u Veneciji. Glumica, koja je u ovaj grad otišla na Venecijanski filmski festival, pozvana je kao ambasador turskog brenda Campari, glavnog sponzora festivala.

Ozge Ozacar, koja je uživala u istom okruženju sa poznatim glumcima na festivalu, ne samo da je doživela novo iskustvo, već je i dobro iskoristila priliku za odmor.

NOVO - Gokberk Demirci je važan adut serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre u novoj sezoni

By: TV Exposed