Uskoro finale sezone serije Camdaki Kiz

Serija Camdaki Kiz emituje se na Kanalu D i postigla je veliki uspeh. Treba napomenuti da će se serija, u kojoj značajna imena kao što su Burcu Biricik, Feyyaz Serifoglu, Nur Surer, Tamer Levent, Selma Ergec, Hande Ataizi, Cihangir Ceihan, nastaviti i u trećoj sezoni.

Uskoro finale sezone serije Camdaki Kiz

Foto Credits: IMDB

U TV seriji Camdaki Kiz koja otkriva veoma efektnu priču i privlači publiku svojom snažnom radnjom, veliku ulogu u dobijanju dobre ocene odigrala je i efektna glumačka ekipa. Hande Ataizi, koja igra lik Kane u seriji, najavila je datum oproštaja od aktuelne sezone serije rekavši: „Pravimo finale posle 3 epizode“.

Glumica je najavila da će nastaviti priču i u novoj sezoni: „Odmaramo, počinjemo ponovo u septembru.”.

Navodeći da snimanje još traje i da će se serija završiti 16. juna, Hande Ataizi je rekla da neće raditi na leto i da bi radije bila na odmoru u Bodrumu nego prihvatala nove uloge.

Emitovana je 43. epizoda serije Camdaki Kiz, a prema rečima Ataizi, serija će u 46. epizodi završiti sezonu. Međutim, njene reči su neke i pomalo zbunile.

Jer ako nema pauze nedelju dana ili nema gotove epizode, serija mora da ima još 4 epizode ​​do 16. juna. U svakom slučaju očekuje se da se ova sezona završi 16. juna.

NOVO - Onur Buyuktopcu o seriji Kiralik Ask - Ja sam stvorio ovaj lik!

By: TV Exposed