Onur Buyuktopcu o seriji Kiralik Ask - Ja sam stvorio ovaj lik!

Serija Kiralik Ask pamti se kao romantična komedija koja je ostavila traga u jednom periodu. Prošlo je dosta vremena od ove serije, u kojoj su Elcin Sangu i Baris Arduc preuzeli glavne uloge i stekli veliku popularnost.

Onur Buyuktopcu o seriji Kiralik Ask - Ja sam stvorio ovaj lik!

Foto Credits: Aksam

Onur Buyuktopcu je jedno od imena koje je privuklo pažnju likom Korisa u TV seriji koja je emitovana pre 7 godina. Izjavljujući da je pojavljivanje lika Korisa njegov uspeh, Onur Buyuktopcu je rekao: „Posle 7 godina, shvatam da sam ja razlog uspeha lika Korisa u Kiralik Ask-u.”.

Iako je poznati glumac skrenuo pažnju izjavama koje je godinama kasnije dao o liku Korisa, on se u ovom trenutku osvrnuo i na scenariste i objasnio sledeće detalje:

„Pre mnogo godina, nakon što je Kiralik Ask postao popularan, kada su me ljudi hvalili, govorio sam, ovo je timski rad, zahvaljujući mom reditelju, zahvaljujući mom scenaristi. Ali posle 7 godina, shvatio sam da sam ja glavni razlog uspeha lika Korisa u Kiralik Asku. Nemojte me pogrešno shvatiti, nisam egoista. Nije bilo takvog karaktera u seriji, ja sam stvorio ovaj lik.

Scenarista je to napisao dok sam ja to radio. Dok je scenarista pisao, reditelj je snimao, ali da ja nemam takav talenat, niko ne bi pisao ni snimao. Bili smo pravi tim, ali niko drugi ne treba da pripisuje zasluge za „ja sam to stvorio“. Potpuno sam ja taj koji je stvorio ovaj lik."

NOVO - Da li će turska serija Yalniz Kurt dobiti drugu sezonu?!

By: TV Exposed