Za Sifanur Gul serija Terzi će biti prekretnica u karijeri!

S nestrpljenjem se iščekuje turska serija Terzi / Krojač, koja će biti objavljena na Netflixu 2. maja.

Za Sifanur Gul serija Terzi će biti prekretnica u karijeri!

Foto Credits: IMDB

Projekat Terzi / Krojač, koji je prvo zamišljen za televiziju, a potom pretočen u digitalnu seriju, biće neobična produkcija na Netflix platformi.

Cagatay Ulusoy, Sifanur Gul i Salih Bademci preuzimaju glavne uloge u projektu, koji je u stilu dramskih projekata koje gledamo na televiziji, ali pretvoren u digitalni. Objašnjavajući da je serija trosezonski projekat i da su ih sve snimili prošle godine, Ulusoy je rekao da će publika na ovoj platformi pronaći dramsku seriju na koju nije navikla.

Sifanur Gul je, s druge strane, privukla veliku pažnju preuzimajući glavnu žensku ulogu u seriji Terzi / Krojač.

Glumica, koja je takođe efektno nastupila na televizijskom ekranu sa TV serijom Hayatimin Sansi / Životna šansa, imala je nesreću da je ovaj projekat kratko trajao zbog gledanosti.

Uzbuđena zbog serije

Gul je takođe veoma uzbuđena zbog serije Terzi. Sifanur Gul će biti jedno od najiznenađujućih imena serije, za koju se očekuje veliki uspeh, posebno na digitalnoj platformi.

Glumica, koja je na snimanjima od 2019. godine i koja je iskusila u različitim serijama, smatra se jednom od istaknutih mladih talenata prošlog perioda. Govoreći o svom uzbuđenju na uvodnom sastanku serije Terzi, glumica je rekla:

„Veoma sam uzbuđena, mnogo uzbuđenija od njih. Tim više što sam na početku. Veoma sam srećna, to je posao kojim sam ponosna što se bavim. Veoma sam ponosna na njegov kadar, direktora i produkciju. Nema reči da izrazim svoja osećanja“.

NOVO - Nova glumica u TV seriji Camdaki Kiz

By: TV Exposed