Imamo novi omiljeni ljubavni par u seriji Yali Capkini?!

Jedna od najpopularnih, trenutno najpopularnija i najgledanija TV serija petkom uveče, Yali Capkini, nastavlja da osvaja ljubav miliona sa svakom novom epizodom.

Imamo novi omiljeni ljubavni par u seriji Yali Capkini?!

Foto Credits: IMDB

Duo Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir očaravaju publiku kao veoma uspešan serijski par u seriji koja do sada ima 21 epizodu. Iako su događaji između Seyran i Ferita ponekad uznemirili obožavaoce serije, prve slike objavljene iz 22. epizode ​​ukazuju da će nova epizoda biti uzbudljiva uz veoma srećne trenutke dvojca.

Nova 22. epizoda serije Yali Capkini ostavlja utisak da će biti veoma posebna. Gledaoci koji su podelili komentare na društvenim mrežama: „Epizoda 22 bi mogla biti najbolja epizoda serije“, dele svoju motivaciju i utisak nakon odgledanog trejlera.

Mnogi obožavaoci projekta Yali Capkini biće srećni da gledaju scene u kojima se lik Ferit sada strastveno približava svojoj ženi Seyran. Međutim, postoji i strah: „Pitam se da li će se Ferit vratiti na staro?“, mnogo je onih koji pitaju.

Sjajni Sezin i Diren

Postoji niz drugih parova u seriji koji će privući pažnju kao Ferit i Seyran. Govorimo o Esme i Kazimu. Lik Esme, koju u seriji igra Sezin Bozaci, mnogo je patio zbog svog supruga Kazima. Lik Kazima, u kojem je Diren Polatogullari odigrao veličanstvenu predstavu, u priči se pretvara u sasvim drugu osobu.

Bićemo veoma iznenađeni Kazimovim stanjem u 22. epizodi, kao da je hteo da natera svoju suprugu Esme da zaboravi na muke koje je do sada pretrpela. Duo Esme i Kazim nominovani su za novi omiljeni par serije Yali Capkini. Niz fanova je prokomentarisao:

„Scene Kazima i Esme izgledaju legendarno. Konačno, svedoci smo Kazimove evolucije u ljudsko biće korak po korak.” Mnogi gledaoci sa radoznalošću iščekuju šta će se desiti između Esme i Kazima, a ne ljubavne trenutke Ferita i Seyran u 22. novoj epizodi.

NOVO - Hoće li serija Adim Farah / Zovem se Farah biti pravi hit?!

By: TV Exposed