Sinegrija glavnih glumaca izdvaja seriju Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla!

Serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, koja je ponedeljkom uveče upoznala publiku na ekranu ATV TV-a, brzo je postala centar pažnje svojom pričom i glumačkom postavom.

Sinegrija glavnih glumaca izdvaja seriju Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla!

Foto Credits: Internet Haber

Duo Seray Kaya i Berk Oktay, koji je glumio i glumi u ovoj TV seriji, napravio je veoma dobar serijski par u projetku Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla. Duo uspeva da i dalje održi interesovanje za seriju svojim čestim objavama na društvenim mrežama, koje privlače dosta pažnje njihovih fanova kao i fanova same serije. Objave Seray Kaye i Berka Oktaya, u kojima svojim pozama stvaraju drugačiju sinergiju, očaravaju publiku serije i obožavaoce dvojca.

Seray Kaya, koja je na svom Instagram nalogu, na Instagram storiju objavila svoju fotografiju sa partnerom, ispustila je belešku „Hvala puno našoj publici koja nas nije ostavila na miru“. Berk Oktay je objavio još jednu pozu sa svojom partnerkom na svom nalogu na društvenim mrežama. Iz prijatnog raspoloženja dvojca na fotografijama se razume da su se odlično slagali i da sjajno saradjuju i uživaju na snimanju TV serije.

Uzbudljiva iznenađujuća dešavanja u projektu Bir Kucuk Gun Isigi, koji je postao neophodan ponedeljkom uveče, sa interesovanjem prate milioni gledalaca. Kako se vama čini ova turska serija? Pišite nam u komentarima ispod.

View this post on Instagram

A post shared by Seray Kaya (@seraykaya)

NOVO - Sevda Erginci na meti kritika zbog nove objave! (FOTO)

By: TV Exposed